Evo

 

Trittico Executive to pierwsza wielofunkcyjna, kompaktowa i tak łatwa w użyciu maszyna do lodów.

 

Trittico Executive stanowi rozszerzenie modelu Startronic. Oprócz programów do produkcji wszystkich rodzajów lodów i sorbetów, posiada dodatkowe programy do przygotowywania musów, kremów cukierniczych, gotowania konfitur i marmolad, sosów słodkich i beszamelowych, gotowania owoców i wielu innych produktów. Dodatkowo umożliwia temperowanie czekolady.
Trittico Executive to pierwsza wielofunkcyjna, kompaktowa i łatwa w użyciu maszyna do lodów z podwójnym inwerterem, systemem jonicznej kontroli jakości. Miesza, pasteryzuje, gotuje, ubija, mrozi lub chłodzi. System kontroli jonicznej opantentowany przez BRAVO pozwala na uzyskanie idealnej pożądanej konsystencji lodów bez względu na ich rodzaj (wodne, mleczne itp.)

 

System kontroli jonicznej opantentowany przez BRAVO pozwala na uzyskanie idealnej pożądanej konsystencji lodów bez względu na ich rodzaj (wodne, mleczne itp.)

 

WŁAŚCIWOŚCI:

  • Dwa cykle pasteryzacji (65°C lub 85°C).
  • Temperaturę mieszanki można w krótkim czasie obniżyć z +85°C do -11°C.
  • Rura wewnętrznego przenoszenia ze zbiornika pasteryzatora do zbiornika frezera.
  • Zbiorniki ze stali nierdzewnej.
  • Mieszadło z trzema łopatkami ze stali nierdzewnej, z wymiennymi zębami.
  • Górna przezroczysta pokrywa z blokadą zabezpieczającą przed przypadkowym otwarciem.
  • Ergonomiczny panel.
  • Elektroniczny system sterowania do sprawdzania konsystencji lodów.
  • Elektroniczne sterowanie cyklami roboczymi.
  • Wiele międzynarodowych patentów.

 

 

BWA Wyposażenie sklepów
ul. Podkomorska 3
60-323 Poznań
tel./fax. +48 61 867 17 26
tel. +48 506 628 358
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

www.bwa.com.pl